At præsentere regnskab i et firma, hvor man er elektriker

Nu er det jo sjældent den givne elektriker selv, som skal præsentere regnskab for ledelsen eller direktionen i et firma – og det gælder både, når det er et mindre firma eller et større et af slagsen med mange ansatte.

Det kan dog i begge situationer koges ned til, at der er tale om nogle, der har styr på regnskaber og holder styr på de mange poster, der kommer ind, og dem, der går ud.

Måske skal regnskabet præsenteres en enkelt gang om året, eller måske ønsker nogle udvalgte at se regnskabet en gang i kvartalet, hvis der er folk ansat til at justere løbende på budgetterne med videre, end hvis man ikke bare lige kan gøre det selv som direktør i et firma eller som bogfører.

Men uanset hvad, om man er et større, mindre, mellemstort firma med elektrikere, så skal der jo foreligges et regnskab hvert år.

Det skal de her også: https://www.henrikfrost.dk/elektriker-koge

Og vi vil ikke snakke om vigtigheden af at få gjort dette, at det skal ligge offentligt til skue og godkendes af en advokat, for det burde man allerede kende til.

Men vi vil lige komme med nogle tricks til den eller dem, som skal præsentere regnskaber for ledelsen.

Ledelsen kan jo have udtalte forventninger til regnskabet, og hvis de ikke stemmer, er det let at lade det gå ud over budbringeren.

Derfor er det vigtigste at huske, at hvis regnskabet ser godt ud, så bevar besindelsen og se professionel ud og forklar, hvorfor, og hvordan man kan fortsætte den gode stime.

Skulle regnskabet derimod ikke se for godt ud, så er det med at forklare i ordentlig form, hvad årsagen er til dette, hvor man skal gribe ind for at vise, hvordan man kan få vendt dette rundt.

Det handler jo ikke bare om at præsentere regnskabet, men også at gøre det konkret, hvad man har at gøre med, og hvad man skal gøre fremadrettet.

Related posts