En skoreol og skohylde til alle dine sko

19 July 2020
Anders Lundtang Hansen

Kan vi ikke godt blive enige om, at det er virkelig irriterende, når man har forskellige sko stående ved indgangen til ens dør, så man næsten er nødt til at sparke dem væk, når man skal ud, og man dårligt kan komme ind ad døren, fordi der ligger en bunke sko på den anden side?

Sådan sker det specielt, når der er snævert med pladsen ved indgangen til et hus eller en lejlighed, og hvis man så også er mange mennesker under samme tag – og så tør vi dårligt tænke på, når der så også kommer en masse gæster!

Ja, mange mennesker er dog gode til at have et skab til deres mange sko, hvis de samler på sko, vil have mange at vælge imellem eller bare godt kan lide at have mange sko.

Men sjældent går man jo hen og tager dem frem og lægger dem på plads hver gang, og det er jo ikke så smart, hvis de er blevet beskidt af at have være brugt udenfor.

Så er en skoreol eller en skohylde smart at bruge ved ens indgangsparti, så man både undgår, at skoene står og fylder for meget op, så man kan stable dem i lag alt efter, hvor stor en skohylde eller -reol, man investerer i.

Man slipper også for, at de sko står og sviner gulvet til. Desuden er det også lettere at finde frem til ens sko, når man husker, hvor man stiller ens egne sko som gæst – og der er mindre chance for, at ens sko bliver sparket væk eller dækket over af andre sko.

Ofte har man jo også brug for forskellige typer af sko, også selvom man er få mennesker i hjemmet, hvorfor det er lettere at få styr på dem på den her måde.

Støvler, træsko, kondisko, sandaler med videre: nu bliver de lettere at finde!

Flere Nyheder