Få en glas gravering på en vase eller et glas

20 July 2021
Anders Lundtang Hansen

Med “glas” mener vi sådan set her et drikkeglas, selvom “glas” kan dække over meget, men et drikkeglas kan også være mange forskellige typer.

Det kan være det høje, rankede glas, man bruger til vin og champagne, eller måske er du mere ude i at have et ølglas af den slags, der ligner noget, der er modelleret efter et ølkrus.

Det første kunne man give som en have til et fint selskab, hvor man måske har et par, man gerne vil fejre, men ølglasset kan være den smarte fars dags-gave, hvis han godt kan lidt øl, hvor man gør lidt mere ud af sådan en gave, som man ellers slipper lidt lettere afsted med, fordi man bruger mere tid på gaver til jul eller fødselsdag.

Det er ikke så svært at få lavet den slags gaver, da man bare skal lægge ens bestilling, og så bliver man helt enige om, hvordan man skal have det, da det lidt kan sammenlignes med en tatovering, hvor det er lidt svært at gøre om, når man endelig er færdig.

Hvad skal der graveres på dit glas eller din vase?

Som nævnt kan sådan noget med glas gravering også laves på en vase, og det kunne være den egnede mors dags-gave, hvor man så samtidig kan give den lækre buket blomster sammen med gaven.

Så er der virkelig tale om en gennemtænkt gave, hvor man er gået efter at lave den helstøbte gave, der kan bruges i lang tid fremover, og som vil være perfekt, når man kommer med blomster en anden god gang.

For så kan din mor kigge på den vase og huske på, da du gav den gave i sin tid, og på den måde kan du høste nogle billige point – men man tager jo det hele med.

Dermed er det bare på tide at lægge den bestilling på en omgang glasgravering med det samme!

Flere Nyheder