Foliedekoration gør dig synlig mange steder

20 July 2021
Anders Lundtang Hansen

Måske tror du, at foliedekoration er den slags dekoration, som man bruger til at dække op til børnefødselsdage med, så man har med skånsomme elementer at gøre, så der ikke er noget vigtigt, som der går i stykker.

Eller at man har at gøre med noget engangsemballage, som man let kan smide ud; eller man bruger sådan noget folie til at dække blomster og andet ind med, som man alligevel skal pakke hurtigt op og gerne kunne se igennem.

Men faktisk er foliedekoration sådan noget, som man påsætter til mere permanente forhold, hvor man gerne vil gøre sig synlig med tekst, logo, billeder eller en sammensætning af disse.

Den slags er specielt populært til brug ved butiksvinduer, på køretøjer og meget andet, om det er til private firmaer, i det offentlige eller bare til private mennesker generelt.

Få sat fokus på dit virke med foliedekoration

Et brugbart eksempel kunne være, at du har et firma, hvor du gerne vil have sat dit firmanavn og -logo på hoveddøren, til når folk kommer forbi for at skulle besøge dig, om det er kunder eller samarbejdspartnere.

Den slags er specielt populært at bruge på glasruder, hvor man kan se gennem disse, men hvor foliedekorationen så bliver den matterede del på glasset, der fungerer som kontrast til det gennemsigtige.

Også i forbindelse med butiksdekorationer bruger man også den slags, hvis man nu har nogle butiksruder ud til en gade, som man gerne vil have dekoreret med et slogan eller vise, hvad man sælger i denne butik, da man har mere plads at gøre det på her end ved hoveddøren.

Det kan også være inde i et kontorlandskab, hvor man har nogle døre til medarbejdernes kontorer, mødelokaler og andet, hvor man gerne vil have anført, hvad man bruger disse lokaler til.

Der er mange muligheder med foliedekoration.

Flere Nyheder