Giv ikke op med din alkoholbehandling…

… den giver nemlig ikke op på dig!

Og hvad betyder det så?

Det betyder mere udredt, at vi i Danmark har mange mennesker, der lever som alkoholikere uden at vide det. Nogle er såkaldte deltidsdrankere, nogle personer timer deres branderter, nogle mennesker kan (i korte perioder) vedligeholde et misbrug, mens de fortsætter deres tilværelse.

Men langt de fleste må give fortabt med at leve et liv i alkoholens rus – hvilket altid er det bedste resultat at nå frem til!

Så er løsningen en alkohol behandling, men ‘desværre’ ser man lige så tit, at mennesker efter et længere eller kortere forløb falder tilbage til flasken og ender som alkoholiker i større eller mindre omfang igen.

Det på trods af, at omgivelser vil det bedste for en, men det er ligeledes begrænset, hvor meget ens nærmeste omgivelser vil stå model til, mens de betragter misbrugeren langsomt forgå.

Dette kan føre til en indbildsk opfattelse af, at tilværelsen er mod en som misbruger, og så bliver man ved med at drikke, og dette er selvsagt en konstant vedvarende, nedadgående spiral.

Problemet er ofte, at selv voksne mennesker skal påmindes på en kærlig måde, uden de får skyldfølelse, at de er herre i deres eget liv i det bredeste omfang, selvom der selvfølgelig er udefrakommende punkter, der påvirker en – men det handler om, hvordan man reagerer og håndterer den slags påvirkninger.

Faktisk er den vigtigste indsigt at minde sig selv om, at man af gode grunde kalder det at være ‘ædru alkoholiker’. Man er stadig alkoholiker, man vælger bare ikke at drikke, og den beslutning tager man hver dag, man vågner, så det ikke bliver en uoverskuelig, uendelig proces ikke at drikke.

Alkoholisme er en sygdom, man ikke kan kureres for, men man kan sagtens leve et godt liv med den resten af livet, hvis man formår at have viljen og støtten til at holde den for døren.

Derfor: Skulle du falde tilbage til dårlige vaner, er det ikke en falliterklæring.

Behandlingen står altid parat til at hjælpe dig til at få det gode liv.

Related posts