Hvem skal male dit badekar?

Er det nogensinde en god ide at emaljere sit badekar selv? Man kan læse mange artikler om hvordan man gør den slags, og man kan da også nemt få fat i et gør-det-selv kit hos Jem & Fix, Silvan eller et andet byggemarked. Spørger man en professionel, vil de med sikkerhed sige, at du næsten helt sikkert bliver skuffet over resultatet hvis du gør det selv. Og dette svar er baseret på flere ting som f.eks. det funktionelle resultat, holdbarheden, samt farve match. Det er svært selv at opnå gode resultater på alle disse ting, når man bruger et gør-det-selv-kit. Maling af badekar bør derfor altid overlades til de professionelle.

Hvis dit gamle badekar trænger til nyt liv, skal dette gøres med en emaljering leveret af professionelle, så får du snart lov til at opleve den tilfredsstillende følelse der følger med, når du sætter dig i det varme vand efter en lang, stressende dag på arbejdet. Det er bare skønt at se det flotte badekar, der er så godt som nyt.

Find en professionel når de har brug for ny emalje, fagmænd der i gennem mange år har renoveret badekar, så bliver du ikke skuffet. Maling af badekar betyder at det gamle badekar males på en måde så tidens spor slettes. Det er lige meget hvilken stand det er i når fagfolkene går i gang, hverken slitage, ridser, mug eller afskallet maling står i vejen for, at dit gamle badekar kan komme til at skinne igen, som var det helt nyt.

Det modsatte sker når du selv går i gang med maling af badekar. Mange af de eksisterende gør-det-selv produkter er epoxy-baserede, og det materiale begynder desværre at blive gult allerede inden for et år.

Lige meget hvordan du ser på det, er maling af badekar bedst overladt til profferne. I det lange løb vil det spare dig både tid og rigtigt mange penge IKKE at gøre det selv.

Related posts