Kompetent alkoholbehandling i trygge omgivelser

Alkoholmisbrug er et forholdsvis udbredt fænomen i Danmark og i resten af den vestlige verden. Grunden til, at alkoholisme er så almindeligt, er, at alkohol er en indgroet del af vores sociale kultur. Det er meget normalt at drikke sig beruset ved selskabelige lejligheder, og når vi griner lidt af den altid lidt for fulde onkel eller den snøvlende tante til familiefrokosten, overser vi, at der faktisk kan være tale om et reelt problem. Og som familie, ven eller nær bekendt bør vi holde øje med de små faresignaler, som kan indikere et decideret misbrug.

Hvordan identificerer jeg et alkoholmisbrug?

Da alkohol netop udgør så stor en del af vores kultur – og det samtidig er uroligt nemt at få fat på alkoholiske drikkevarer – kan et alkoholmisbrug være meget svært at opdage. Ingen vil vel rynke på næsen af en velassorteret vinreol eller et fyldt barskab, og de færreste vil betragte disse ting som en indikation for et misbrug. Du bør der imod holde øje med vedkommendes optræden. Kan han eller hun finde på at møde op til festen i påvirket tilstand?

Udebliver din kollega lidt for ofte fra jobbet – eller lugter vedkommende umiskendeligt af øl, vin eller spiritus, når vedkommende endelig tropper op? Så er der højst sandsynligt tale om et misbrug, som kan få fatale konsekvenser for den misbrugsramte liv, hvis det får lov at udvikle sig. Og du bør hjælpe den misbrugsramte med at erkende sit problem, og dermed komme i alkoholbehandling på et misbrugscenter.

Behandlingscenter Søby Park – empatisk alkoholbehandling med succes

Hos Behandlingscenter Søby Park  tilbydes et fem ugers behandlingsforløb, under hvilket der behandles efter den succesfulde Minnesota model tilsat evidensbaseret terapi og tilrettelagt efter individuelle behov. De fem uger følges op med ambulant behandling, så den misbrugsramte sikres optimal tryghed i sin helingsproces.

Kom i alkoholbehandling hos kompetente behandlere hos Behandlingscenter Søby Park.

Related posts