Måske kan du tvinge idéer frem angående det at være iværksætter

25 November 2020
Anders Lundtang Hansen

Hvordan får man lige den geniale idé?

Det er der forsket meget i, og der er mange forskellige typer af mennesker, der har fremlagt alskens diverse forslag til, hvordan man bedst kommer på gode idéer, og det skal selvfølgelig flugte med, hvilken person man selv er.

Men der er næppe tid til at afprøve alle metoderne, før man ville blive for udmattet, miste lysten – eller slet og ret blive for gammel til at udrette noget som iværksætter.

Og desuden kan man sige, at hvis de gode idéer hang på træerne, så var de nok ikke gode eller for de få, så hvordan får man lige de bedste idéer?

Vi kan ikke give dig en skræddersyet løsning til, hvordan du gør det, men der er gode forslag fra vores side til, hvordan du kan forsøge at fremtvinge nogle gode idéer – uden det ender med at føles som regulær tvang.

Gør omstændighederne gunstige for at få idéer

Som det første bør du nok udskifte dine omgivelser, hvor du plejer at arbejde eller få idéer i.

Hvis du er vant til at sidde på dit hjemmekontor, så bør du måske prøve at gå en tur og gå så en ny rute hver gang.

Tag en blok og kuglepen med til at skrive idéer på, for hvis du bruger elektronik, bliver du bare distraheret. Du kan altid researche nærmere, når du kommer hjem, såsom ved at tjekke https://nyhedshelten.dk/

Mange tror, at man skal bruge elektronik konstant til den slags, men det bedste er faktisk at rense hovedet for tanker, spekulationer og alt det andet, mens man forsøger at få de gode idéer.

Og ender du med at gå en tur uden at få en idé, så gør det heller ikke noget, for de bedste idéer kan ikke tilkæmpes frem, men man kan godt forsøge at nurse dem til fødsel ved at prøve en ny metode af.

Flere Nyheder