Nem og hurtig installering af robotplæneklipper

09 March 2021
Lotte Hindsberg

Modsat en traditionel plæneklipper er der en lille smule arbejde, der skal gøres, inden du kan få glæde af din nye robotplæneklipper. Der skal sættes kanter ned som fortæller robotplæneklipperen, hvor den skal slå græsset og mindst lige så vigtigt, hvor den ikke skal slå. Det vil være ærgerligt at komme hjem til et blomsterbed, der har en højde på under 1 cm i stedet for en nyslået græsplæne.

Det er muligt selv at sætte de kanter der skal til for at robotplæneklipperen ved hvor den skal klippe og installere opladeren alternativt, kan du få et firma til at hjælpe med installering af robotplæneklipper. Ofte kan man tilkøbe det, når man køber en robotplæneklipper.

Nyd stilheden og den smukke græsplæne

Når først din robotplæneklipper er installeret slipper du for selv at slå græsset. Det kan være nødvendigt at skulle klippe kanterne fra tid til anden med en kantklipper, selvom robotplæneklipperen er designet til også at klippe kanter.

Til gengæld slipper du for at høre larmen fra din plæneklipper. Din nye robotplæneklipper er stort set lydløs og bliver ladet op via solceller. Det gør den også til en langt mere miljøvenlig løsning.

Hvis robotplæneklipperen mærker at den er ved at løbe tør for strøm, vil den køre retur til opladeren. Det samme gør sig gældende hvis det begynder at regne og den vurdere, at det er for voldsomt til at kunne forsætte.

Ud over at du slipper for larmen og selv at skulle bruge timer på at slå græsset, vil du også opleve at du får en langt pænere græsplæne, da den vil stortrives ved at have langt flere klipninger end ellers. Samtidig vil både kløver og mos som ellers kæmper med græsset om pladsen dø. De små stykker græs der dagligt eller flere gange om ugen bliver klippet af, vil fungere som gødning.

Flere Nyheder