Overrask hinanden med en alternativ sandwich

05 July 2021
Anders Lundtang Hansen

Vi skal ikke ud i, at I som en vennegruppe skal hen at lave sandwich til hinanden, for det er der ikke tid til, da I skal hjem at se fodbold, eller I er på vej i byen.

Men I vil gerne være lidt spasmagere på den gode måde, så I har tænkt jer at bryde nogle af de sædvanlige vaner med jeres måltider til en slags anledninger, hvor I enten bestiller pizza fra et pizzeria, eller I besøger en burgerbar af en snask på vej i byen.

Denne gang kunne I godt tænke jer nogle sandwich, som der smager godt og friskt og giver jer energi til resten af dagen, hvor der ikke bare er tale om tomme kalorier.

I denne sammenhæng er der tale om sandwich i København, men når I hver for sig skal vælge eller lave den slags, så går I altid efter det samme.

Det er på tide, at I bryder den vane – sammen.

Vælg en sandwich til hinanden

Så når I bestiller disse sandwich fra et friskt sted i byen, der laver dem for jer, om det foregår over telefonen, eller I vader ind og bestiller dem, så har I delt jer op i to og to eller per rundgang, hvor I så vælger en sandwich til jeres udvalgte makker, der så skal modtage denne sandwich.

Det er klart, at der ikke må proppes noget i, som man ikke kan tåle, men hvis der er noget, man tidligere ikke kunne lide, så er det her måske chancen for at prøve at se, om man kan komme til at lide disse ingredienser, fordi man måske tidligere har oplevet dem i en dårlig sammenhæng.

Måske får man fornyet interesse for nogle ingredienser, som man ikke tidligere havde – eller man kommer bare til at elske nogle smagsvarianter, som man ellers ikke ville være gået efter.

Flere Nyheder