Sådan vælger du den rette fagmand til brøndboring

De fleste i dag vælger at være en del af vandsystemet i sin lokale by. Til forskel fra gamle dage, hvor man var selvforsynet med sin egen brønd. Det er stadig mange der benytter sig af en brøndboring, så du som privat person har mulighed for at forsyne dig selv med vand til evt. landbrug eller i sommerhuset. Med en brøndboring er du din egen leverandør af vand. Det betyder, at du ikke er koblet på dit lokale vandværk og dermed ikke får den normale opkrævning på vand fra vandværket. En brøndboring kan udføres så den enten forsyner en enkelt husstand eller flere huse på vejen. 

De seneste statistikker viser, at der i 2017 var ca. 50.000 private personer, der fik udført en brøndboring i Danmark. Disse selvstændige vandforsyninger håndterede i alt 9 husstande hver.

Hvordan får jeg min egen vandforsyning? 

Når du får udført en brøndboring får du samtidig din egen vandforsyning. Men selvom det er din egen grund, er det vigtigt at du har en tilladelse fra kommunen på at må få udført en brøndboring. Denne tilladelse kan være kringlet og uoverskuelig. Vi anbefaler derfor at du beder den professionelle fagmand, der tilbyder en brøndboring oprette ansøgningen til kommunen. Fagmanden er som regel bekendt med denne ansøgning og kender derfor proceduren for at der kommer styr på de tilladelser og godkendelser der er nødvendige fra kommunen. 

Fordele ved at vælge en brøndboring

Der er flere fordele i at vælge en brøndboring. Først og fremmest er der naturligvis den tilfredshed i at du kan forsyne dig egen husstand med vand og måske de andre huse på vejen. Derudover er det selvfølgelig billigere end at være koblet på det lokale vandværk. Hvis du derfor overvejer, at du få udført en brøndboring, kan vi anbefale at du helt uforpligtende kontakter http://www.a-hoejfeldt.dk/. Her får du professionel rådgivning og vejledning i at komme videre i processen.

Related posts