Sådan vælger du den rigtige sovepose

09 December 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Når du skal på tur, hvor du skal sove i sovepose, er det bestemt ikke lige meget, hvilken form for sovepose du vælger. Det er nemlig vigtigt, at du vælger en sovepose, der passer til den tur, du skal på. Det kan for eksempel være i forhold til, hvordan vejret er.

Hvis det er frostgrader, er det jo vigtigt, at det er en sovepose, der kan klare nogle så lave temperaturer. Hvis det omvendt er troperne, er det vigtigt, at du vælger en sovepose i et materiale, der hurtigt kan tørre, hvis den bliver våd. Soveposer i dun mister for eksempel evnen til at varme ordentligt, hvis de er våd, da fjerene klistrer sammen. 

Et godt sted for dig at finde en sovepose er på webshoppen XtraGrej. De har et stort udvalg af grej til dig, der skal på tur i naturen og derfor har brug for noget grej, der kan klare mosten. Deriblandt har de også et stort udvalg af soveposer til dig, der er outdoormenneske. 

image

Vælg en sovepose, der passer til din størrelse 

Når du skal vælge en sovepose, er det ikke bare vigtigt, at den passer til de omgivelser, som du skal på tur i. Det er også vigtigt, at den passer til dig. Hvis soveposen er for stor, vil det nemlig være for svært for dig at varme den op. I det tilfælde kan du ikke holde varmen. Hvis soveposen derimod er for lille, vil du jo ikke kunne være ordentlig i den – i det tilfælde giver det næsten sig selv, at du ikke vil kunne varme den ordentligt op. 

Du bør også overveje, om din sovepose skal have et vandtæt cover eller ej. Hvis du skal sove direkte på skovbunden, er det jo rart for dig, at din sovepose ikke bliver gennemblødt, lige så snart duggen falder. 

Flere Nyheder