Send pakke billigt og nemt via pakkeshop

07 September 2020
Astrid Pedersen

DAO er en af de vigtigste aktører på det danske marked for fragt, distribution og forsendelse af pakker for private og erhvervs kunder. I gamle dage var DAO avisernes foretrukne distributions udbyder.

DAO står for Dansk Avis Ombringning, og har senere udvidet sin forretning til også at omfatte pakker og andre typer forsendelser mellem virksomheder og private. Og den dag i dag kan du med stor fordel benytte DAO – som har ry for at være en af de mest stabile forsendelses operatører i Danmark – når du skal sende pakker.

Hvordan sender jeg en pakke via DAO pakkeshop?

Det er utroligt nemt at bruge DAO pakkeshop til billige forsendelser i Danmark. Der findes et hav af DAO pakkeshops fordelt over hele landet – og derfor med stor sandsynlighed en eller flere i nærheden af dig.

Hvis du ønsker at sende en pakke via DAO kan du altid bruge pris beregneren hos pakke.dk for at finde den billigste forsendelses metode som modsvarer dine behov når det kommer til leverings tid og metode. Du finder din pris på forsendelse med DAO ved at indtaste pakkens data – det vil sige mål og vægt – og modtagerens adresse.

Du kan også betale for din forsendelse på forhånd, og således slippe for at stå med den del nede i DAO pakkeshoppen. Her efter vil du kunne printe dit pakkelabel – eller blot anmode om en forsendelses kode som du så vil skulle skrive på pakken. Og så er det bare at gå ned i din nærmeste DAO pakkeshop og indlevere pakken til forsendelse.

Med den smarte tracking app vil du kunne følge din pakke på dens rejse fra pakkeshop til modtager – eller til en DAO pakkeshop i nærheden af modtageren hvis du har valgt denne mulighed. Du kan læse mere om DAO på pakke.dk.

Flere Nyheder