Undgå smadret smartphone – brug et billig mobil cover

I det øjeblik, du pakker din nye smartphone ud af sin beskyttende emballage, står du med et teknologisk vidunder i hånden. Det slanke og strømlinede chassis omslutter noget af det mest avancerede elektronik, som findes på markedet i dag – elektronik, som danner basis for flere smarte funktioner og features end hidtil set i mobil telefoner.

Din smartphone kan fungere som både kamera, kommunikations redskab, mobil biograf, radio og musik afspiller. Der findes apps til stort set ethvert formål – moderne smartphones anvendes således også som skridt tæller, kompas, kalender og sågar registrering af søvnmønster.

Langt de fleste mennesker er således mere eller mindre afhængige af disse smartphones. Og måske betragter du selv din smartphone som en slags personlig assistent i hverdagen. I så fald vil du have svært ved at skulle undvære den i længere tid ad gangen. Men det kan du hurtigt komme til, hvis du ikke beskytter din smartphone på behørig vis.

Undgå at din smartphone smadres – der skal næsten ingen ting til

Det smukke og slanke design er nemlig blevet til på bekostning af tidligere mobil telefoners robusthed. Moderne smartphones er særdeles skrøbelige – der skal ikke meget til, førend din nye, dyre smartphones splintres og smadres til ukendelighed. Et uheldigt fald fra din lomme eller din taske og ned på vejen kan gøre det.

Er du heldig, er det ”kun” det blanke og skinnende frontglas, som ryger sig en tur. Du risikerer desværre også, at elektronikken, som er hele forudsætningen for din smartphones funktionalitet, lider skade. Så kan du se frem til at skulle undvære din smartphone i ugevis, mens den er på værksted. Og det er sjældent en billig omgang. Hvis du gerne vil slippe for denne ærgerlige situation, bør du investere et par hundrede kroner i et billigt og robust mobil cover.

Du kan finde billige covers til alle modeller af smartphones på lux-case.dk

Related posts