Varmepumpe – den rette varmekilde til det moderne hjem

Drømmer du også om at skære en ordentlig bid af din årlige varmeregning – især efter en rigtig hård vinter? Så bør du overveje, om ikke du og din familie ville være bedre tjent med en moderne varmepumpe, end med jeres nuværende varmekilde. Uanset om I på nuværende tidspunkt får jeres varme fra et olie eller gas fyr, eller om I er belemret med elvarme (som nok er den dyreste og mest ineffektive form for opvarmnings metode), kan I spare betragtelige summer ved at skifte systemet ud med en varmepumpe.

Hvorfor er varmepumper bedre end konventionelle varmekilder?

Moderne varmepumper er meget mere energi effektive, end traditionel centralvarme og fjernvarme. Det vil sige, at mængden af den energi, der forbruges til at udvinde varme, er langt mindre ved en varmepumpe, end det er tilfældet for et fyr eller for elpaneler. I praksis betyder det, at du skal betale mindre i varmeregning hvert år, da du kommer til at bruge langt mindre energi, end du ellers har gjort. Og samtidig er varmepumper langt mere miljøvenlige, også som følge af den store energi effektivitet.

Jeg har elpaneler – hvilken slags varmepumpe skal jeg vælge?

Hvis du gerne vil spare på elregningen i løbet af vinteren, kan du med fordel skifte de gamle elpaneler ud med en såkaldt luft til luft varmepumpe. Du kan finde disse i flere varianter – de mest avancerede af dem er i besiddelse af intelligent styring, som gør, at du ikke fyrer for fuglene. Flere luft til luft varmepumper tillader dig at tænde for varmen fra en app, således at hjemmet kan være varmt, når du kommer hjem fra job. Og om sommeren kan du vende din luft til luft varmepumpe, så den kan fungere som air condition anlæg, og køle rummet ned på rekordtid.

Find den varmepumpe, der passer til dit hjem, på http://www.gramenergi.dk/ 

Related posts